Online Consult

Loop jij vast, kom jij er niet uit of heb jij vragen over adverteren op social media? In een online consult van 1,5 uur help ik jou met al jouw vraagstukken zodat jij weer door kan.

Consult Social media advertenties

Ik help je uit de modder

Als webshop wil jij natuurlijk zo snel mogelijk groeien. En om te groeien, heb je klanten nodig. Deze kan jij natuurlijk makkelijk zelf vinden via social media. Maar… het maken van de juiste advertenties, strategieën en campagnes kan nogal een dingetje zijn.

Waarschijnlijk heb jij geen kaas gegeten van (online)marketing en ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met jouw situatie. Speciaal voor de ondernemers zoals jij bied ik een online consult aan waarin ik jou ga helpen met al jouw vraagstukken en obstakels omtrent adverteren op social media.

Voor wie is het?
Voor iedere webshopondernemer die even vastloopt op het gebied van adverteren op social media en die gewoon snel, persoonlijk en deskundig advies en hulp wilt hebben.

Waar kan het over gaan?
Eigenlijk over van alles. Als het maar met adverteren op social media te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Technische vragen
  • Strategische vragen
  • Hulp bij opschalen van advertenties
  • Het vinden van de juiste doelgroepen
  • Het maken van advertenties
  • Vinden van het probleem waarom jouw advertenties niet (goed) lopen

Het is maar net waar jij tegenaanloopt. Dat maakt de consultcall nou juist zo effectief. Ik help jou persoonlijk in ongeveer 1,5 uur tijd zodat jij weer verder door kan.

Waarom niet zelf alles uitvogelen?
Natuurlijk kan jij filmpjes op Youtube bekijken, diverse e-books downloaden en online cursussen aanschaffen. Maar die gratis informatie helpt jou vaak niet met de specifieke problemen die jij nu hebt en kan jou ook niet adviseren hoe je moet oppakken. 

Je kan ook mijn brein even lenen. Het voordeel van een online consult met mij is dat ik meteen met jou mee kan kijken, jouw problemen ‘on the spot‘ kan oplossen en jou verder op weg kan sturen met adviezen waar jij daadwerkelijk wat aan hebt. 

Wat kost het?
€250 (excl. btw) per consult van ongeveer 1,5 uur. Soms duurt het langer. Het doel is om jouw situatie te verhelpen en jou weer goed op weg te helpen om meer klanten en omzet uit jouw advertenties te halen.

Wat levert het op?
Hangt van jouw situatie af. Maar stilstaan en het probleem zo laten kost jou uiteindelijk meer. Het nu oplossen van jouw problemen of vraagstukken zorgt er voor dat jij verder kan. Dat jij door blijft groeien. Dat levert op termijn altijd meer op dan de investering die jij maakt. Gegarandeerd. 

"Martijn heeft mij uitstekend geholpen met het opzetten van een marketing campagne via social media. Zijn persoonlijke aandacht, gerichte vragen en gedrevenheid om het maximale te bereiken hebben uiteindelijk geleid tot een succesvolle campagne en hoge inkomsten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!"
Advertentie launch
Rezan Matyar

Hi, ik ben Martijn Wildschut

Social Media Advertentiespecialist voor webwinkels

Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops
Vanaf 2013 help ik webwinkels met hun social media marketing en heb ik daar inmiddels mijn passie in gevonden. Dat verliep zo goed dat ik in 2018 heb besloten om eigen bedrijf te starten.

Nu zo’n elf jaar verder heb ik al vele webwinkels mogen helpen, van groot tot klein. Elke dag houd ik mij bezig met het maken, beheren en optimaliseren van advertenties op social media voor webwinkels in Nederland. Ik doe eigenlijk niks anders.

Ik werk graag persoonlijk met webshops samen. Daarom heb ik geen groot marketingbureau maar ben ik werkzaam als specialist. Kwaliteit boven kwantiteit. Want ik geloof er in dat jij het hardst kan groeien door de aandacht te krijgen die jij nodig hebt. 
Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops
Martijn is zeer deskundig en denkt mee over hoe ik social media het beste kan inzetten om mijn doelgroep te bereiken.
social media advertentie consult
Debbie van der Aar

Plan hieronder jouw consultcall in

Wil je eerst even bellen? Dat kan. Neem dan contact met mij op