Eenmalig social media advertenties laten maken

Presteren je advertenties minder goed dan verwacht? Geef je advertenties op social media een flinke boost door ze eenmalig te laten maken door een ervaren advertentiespecialist. Profiteer gelijk van betere resultaten en houd jouw advertenties daarna eenvoudig zelf bij.

Consult Social media advertenties

Winstgevende advertenties voor jouw webshop

Als zelfstandige ondernemer doe jij veel van jouw eigen marketing nog zelf en zorg jij hiermee voor extra verkeer naar jouw website. Zo ook via social media. Jij hebt zelf alles uitgevogeld maar jij merkt dat er meer uit te halen valt. Ligt het aan jouw teksten, doelgroepen, beeldmateriaal of een combinatie daarvan?

Het allemaal uitzoeken, testen en optimaliseren kost veel tijd en vraagt ook om enige kennis. Daar heb jij waarschijnlijk geen zin in. Snap ik. Maar de stap om jouw social media advertenties uit te besteden op de lange termijn is nog een stap te ver. Speciaal voor ondernemers zoals jij bied ik een eenmalige service aan waarbij ik al jouw advertenties op social media maak voor één bedrag. 

Als ervaren advertentiespecialist maak ik nieuwe advertenties voor jouw webshop op basis van wat nu werkt. Vrijwel alles wordt voor jou gedaan: technische instellingen, strategiebepaling, doelgroeponderzoek, schrijven van advertentieteksten en het opstellen van advertenties middels de juiste campagnestructuur. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van beeldmateriaal.

Hierdoor heb jij advertenties lopen op basis van een strategie dat nu bewezen werkt en heb jij alles gelijk in één keer goed staan. En het mooie is: de advertenties zijn zo ingericht, dat deze op de lange termijn goed zullen werken en weinig aanpassingen nodig heeft om succesvol te blijven. Dat scheelt jou een hele hoop tijd, gedoe en stress. Zo hoef jij je nooit meer af te vragen waarom jouw advertenties niet goed lopen. Een mooie win-win dus!

Wil jij toch liever niet meer dagelijks bezig zijn met jouw advertenties op social media? Je kan deze ook aan mij uitbesteden. Dan neem ik alles, maar ook echt alles, van jou uit handen.

Maar wil jij dat ik eenmalig jouw advertenties in één keer op de juiste manier instel? Plan dan via de knop hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dan bespreken wij eerst jouw situatie voordat wij aan de slag gaan. Zo weet jij wat jij kan verwachten en hoe ik jou kan helpen.

"Martijn heeft mij uitstekend geholpen met het opzetten van een marketing campagne via social media. Zijn persoonlijke aandacht, gerichte vragen en gedrevenheid om het maximale te bereiken hebben uiteindelijk geleid tot een succesvolle campagne en hoge inkomsten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!"
Advertentie launch
Rezan Matyar

Zo ga ik jou helpen:

Wij beginnen met een strategiegesprek

Allereerst maak ik graag kennis met je. Wij bespreken jouw situatie, waar jij tegenaan loopt en naar welke oplossing jij op zoek naar bent. Op basis daarvan bied ik jou een oplossing aan waar jij daadwerkelijk geholpen mee bent.

Wij kiezen een strategie dat bij jou past

Wie zijn jouw doelgroepen? Wat zijn hun behoeftes/pijnpunten? Waarmee onderscheid jij je van andere aanbieders? Dit zijn een aantal punten die wij behandelen waardoor wij een strategie gaan vormen die bij jou past én die werkt. Daarbij maken wij campagnes die inspeelt op het aankoopproces (Customer Journey) van jouw klant waardoor de juiste advertentie op het juiste moment vertoond zal gaan worden.

Ik zorg dat technisch alles in orde is

Meten = weten. Daarom zal ik eerst alle technische aspecten doorlopen voordat ik de advertenties voor jou ga maken. Hierdoor heb jij de zekerheid dat alles goed gemeten wordt waardoor jouw campagnes ook gelijk een stuk beter zullen presteren.

Alle advertenties worden opgemaakt

Op basis van de strategie maak ik de advertentieteksten, campagnestructuur en stel ik de doelgroepen op. Ik gebruik beeldmateriaal dat jij ter beschikking hebt zodat wij gelijk kunnen beginnen. Samen lopen we alle advertenties nog even na ter controle en daarna plaatsen we ze vervolgens online.

Profiteer gelijk van betere resultaten

Nu de nieuwe advertenties online staan zie jij al snel een verbetering in resultaat. Alle campagnes zijn zo ingericht dat deze het aantal verkopen op jouw website vergroten en dat zij weinig onderhoud nodig hebben, ook op de lange termijn. Daarnaast leg ik jou uit waar jij op moeten letten bij het onderhouden van jouw campagnes.

Nooit meer slechtlopende advertenties

Laat jouw advertenties maken door een advertentiespecialist met 10+ jaar ervaring en profiteer van mooie voordelen:

Betere resultaten

Jouw nieuwe advertenties worden gemaakt op basis van bewezen strategieën die nu werken waardoor jij gelijk profiteert van betere resultaten.

30 dagen Garantie

Jij krijgt de garantie dat jouw advertenties binnen 30 dagen beter zullen presteren. Zo niet? Dan werk ik net zo lang door totdat ze wel beter presteren.

Groei op de lange termijn

Jouw advertentiecampagnes worden opgebouwd zodat deze op de lange termijn succesvol blijven en daardoor weinig onderhoud nodig hebben.

Investering

995 Eenmalig (excl. BTW)
  •  
Martijn is zeer deskundig en denkt mee over hoe ik social media het beste kan inzetten om mijn doelgroep te bereiken.
social media advertentie consult
Debbie van der Aar

Hi, ik ben Martijn Wildschut

Social Media Advertentiespecialist voor webshops

Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops

Vanaf 2013 help ik webshops met hun social media marketing en heb ik daar inmiddels mijn passie in gevonden. Dat verliep zo goed dat ik in 2018 heb besloten om eigen bedrijf te starten. 

Nu zo’n tien jaar verder heb ik al vele webshops mogen helpen, van groot tot klein. Elke dag houd ik mij bezig met het maken, beheren en optimaliseren van advertenties op social media voor webshops in Nederland. Ik doe eigenlijk niks anders.

Ik geloof in maatwerk. Want alleen op die manier kan jij het hardst groeien. Daarom werk ik maar met een beperkt aantal klanten samen. Zo kan ik iedereen de aandacht geven die zij nodig hebben en kan ik zo iedereen het beste helpen. Kwaliteit boven kwantiteit.

Inmiddels hebben mijn advertenties tientallen miljoenen extra omzet voor mijn klanten gerealiseerd en blijven ze elke maand door groeien. Ben jij de volgende?

Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops