Business Boost

Kunnen je advertenties wel een boost gebruiken? Ik help je met het op- en instellen van je advertenties, campagnes en strategie zodat je voortaan betere resultaten realiseert. 

Perfect voor zelfstandige ondernemers die meer uit hun social media advertenties willen halen en graag zelf de touwtjes in handen willen houden.

Heb je geen zin om je advertenties zelf bij te houden? Dan kan je ook alles aan mij uitbesteden.

Social media advertenties uitbesteden

Laat mij eenmalig je advertenties maken

De 1-op-1 ondersteuning die je van mij krijgt is volledig digitaal. Stap voor stap lopen we alles door en stel ik gelijk alles voor je in en maak ik je advertenties in orde.

Zo’n sessie duurt zo’n 2 tot 4 uur. Het kan zijn dat het iets langer duurt maar geen paniek, bij mij betaal je voor het resultaat en niet per minuut. 

In totaal zullen we samen 5 onderdelen doorlopen:

1. Strategie

2. Instellingen

3. Doelgroepen

4. Advertentieteksten

5. Beeldmateriaal

Uiteraard behandelen we ook alle vragen die je hebt en leg ik je ook uit waarom ik bepaalde keuzes maak. Dat is wel zo fijn!

Wat is de investering?

Éénmalig: €995

Dat kan even pijn doen. Maar met deze investering zorg jij ervoor dat je rendementen op je advertenties flink kan laten stijgen. Binnen een mum van tijd heb je de investering dus dik terug verdiend. Mocht je het fijn vinden dan kan ik de investering voor je onderverdelen in twee termijnen van 30 dagen, zonder extra kosten.

Zal ik je helpen met je advertenties?

Vul vrijblijvend het contactformulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Dan bespreken wij je situatie en kijken wij hoe ik je kan helpen.