Over

Wil je meer klanten en omzet uit je social media advertenties halen?

Dan ben je bij mij op het juiste adres

Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met adverteren op social media. Daarbinnen heb ik alles gedaan: B2B, goede doelen, PR-campagnes, leadgeneratie, vacatures en producten verkocht. 

Maar sinds kort heb ik besloten mij om volledig te richten op het verkopen van producten. Hierbinnen komen mijn passies zoals creativieit en ondernemerschap het meeste tot zijn recht.

132-VC_20191215_0473_1634

Ik kan je op 3 manieren helpen:

1. Consult – Doe het zelf. Maar ik help je met je vraagstukken. Na het consult heb je antwoord op je vragen en weet jij hoe je betere advertenties maakt.

2. Ondersteuning Doen we samen. Ik ga samen met jou alles op de juiste manier instellen en ik leg je uit wat ik doe zodat je gelijk de juiste advertenties hebt draaien en voortaanweet hoe je dit zelf doet.

3. Uitbesteden – Ik doe het voor je. Bespaar jezelf veel tijd, zorgen en stress en ik zorg ervoor dat je elke maand op een winstgevende manier meer nieuwe klanten en omzet uit via je advertenties zal krijgen.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Wanneer je voor mij kiest krijg je een specialist in huis die je niet alleen helpt met je advertenties, maar met je mee denkt zodat je op de lange termijn resultaat blijft behalen. Want als jij groeit, groei ik met je mee.

Betrokken met je webshop
Ik ben geen groot marketingbureau met honderden klanten. Sterker nog, ik werk maar met een beperkt aantal klanten tegelijkertijd samen. Als specialist doe ik er namelijk alles aan om meer nieuwe klanten en meer omzet voor je webshop te krijgen. En dat kost vaak net wat meer tijd en aandacht.

100% conversiegericht
De advertenties die ik maak zijn daarom 100% gericht op het verkopen van je producten aan de juiste doelgroep. Want tenzij je Nike of Coca-Cola bent, vind ik het zonde je marketingbudget uit te besteden aan brandingcampagnes die niet direct leiden tot meer verkopen.

Nooit meer stunten met je prijzen
Moet je vaak stunten met je prijzen om nieuwe klanten aan te trekken? Dat hoef je bij mij voortaan nooit meer te doen. Ik zorg ervoor dat mensen je producten kopen omdat zij overtuigd zijn van je kwailteit, service en onderscheidend vermogen.

Snel & Efficiënt
Ik weet dat het runnen van een webshop ontzettend veel tijd kost. Dus je wilt met iemand samenwerken die snel en efficiënt is. Doordat ik met vele verschillende webshops heb samenwerkt, kan ik jou makkelijker ondersteunen op de vlakken waar jij tegenaan loopt. 

Want waar ik het meeste voldoening uit haal is dat mijn klanten lekker door kunnen blijven groeien door mijn advertenties. En hopelijk kan ik dat binnenkort ook voor jou doen.

Zullen we kijken wat ik voor jou kan betekenen?

Shahab Ahmadipoor

"Martijn denkt mee, zoekt naar goede oplossingen en werkt efficiënt. Hij is creatief en heeft nieuwe ideeën wat voor online marketing van cruciaal belang is. Dank Martijn voor je inzet!"

Shahab Ahmadipoor - Vitaminstore

Wat klanten over mij zeggen:

Kom erachter waar je kansen liggen

Neem vrijblijvend contact met mij op om erachter te komen hoe jij de ROAS van je advertenties kan verhogen zonder dat je hoeft te stunten met je prijzen.