Verbeter de resultaten van je advertenties op social media binnen 24 uur

En profiteer van een ROAS tot wel 20x!

Martijn Wildschut
Is je huidige omzet van je webshop minimaal €10.000 p/m en maak je zelf nog je advertenties op social media?

Dan kan jij nu ervoor zorgen dat je binnen 24 uur betere resultaten op je advertenties op social media krijgt zodat je nog veel extra omzet kan draaien in de laatste maanden van 2023!

Ik vertel je graag hoe:

Verspil geen tijd en geld meer

Adverteren op social media wordt steeds lastiger, duurder en neemt steeds meer tijd in beslag. En als eigenaar van een webshop, heb je zelf ook maar beperkte kennis en tijd om je advertenties te beheren. Je resultaten zijn waarschijnlijk wel goed maar je voelt dat het stukken beter kan.

Door juist nu actie te ondernemen, kan ik je binnen 24 uur helpen met het verbeteren van je advertenties op social media zodat je de zekerheid hebt dat je een winstgevende bron van nieuwe klanten en omzet hebt. Elke maand weer. Die zekerheid levert je niet alleen veel geld op, maar zorgt ook voor een betere groei van je bedrijf.

En die zekerheid wil ik je bieden zodat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen:

Maar je wilt natuurlijk niet zomaar een samenwerking aangaan met iemand. Het gaat tenslotte om een belangrijke bron van omzet en klanten voor je webshop. Daar wil je iemand voor hebben die weet wat hij doet en je niet alleen vandaag helpt, maar ook ervoor kan zorgen dat je de aankomende maanden en jaren door blijft groeien.

Ik stel mij even voor

Aangenaam! Mijn naam is Martijn Wildschut en ik ben al meer dan 10 jaar actief als marketingspecialist in de e-commerce. In de afgelopen jaren heb ik vele kleine als grote webshops geholpen met winstgevend adverteren op social media en hebben mijn advertenties bij elkaar voor tientallen miljoenen extra omzet gezorgd.


Ondertussen heb ik zo’n beetje alles meegemaakt en zit mijn passie in het helpen groeien van webshops die momenteel €10.000 tot €100.000 per maand omzet draaien en die graag hun omzet binnen één jaar willen verdubbelen.


Waarom juist deze groep? Nou, dat is simpel. Dit zijn namelijk webshops die vol aan het groeien zijn en ik kan hun helpen om nog harder te groeien. Het is bijvoorbeeld niet onmgewoon dat ik voor deze groep al binnen 30 dagen het rendement op de advertenties kan verhogen met maar liefst 400%. En dat kan ik waarschijnlijk ook voor jou doen.


Deze resultaten kan ik halen omdat ik een specialist ben ik mijn vakgebied. Al meer dan 10 jaar ben ik elke dag bezig met adverteren op social media voor webshops in Nederland. Ik doe zo’n beetje niks anders.


Daarnaast ben ik geen groot, duur marketingbureau met honderden klanten waarbij stagiairs je advertenties maken en je een ‘dertien in een dozijn’-klant bent. Voor mij is ieder klant even belangrijk en wil ik de tijd en aandacht bieden die elke klant nodig heeft. Daarom kan ik maar een select aantal klanten per keer aannemen en als je dit leest, heb ik nog één of twee plekjes beschikbaar.


Maar voordat ik je vertel hoe ik je kan helpen, vertel ik je eerst graag wat ik allemaal kan. Zo ben ik een specialist die:

Groeien is nog nooit zo makkelijk geweest

Als het goed is adverteer je momenteel op social media. Of je advertenties nu goed op slecht lopen, ik kan je verder helpen.


Ik zorg er voor dat je advertenties zo snel mogelijk winstgevend worden én ook op de lange termijn zo blijven zodat jij je kan richten op het runnen van je webshop. Alles wat maar met adverteren te maken heeft neem ik van je over en het enige wat jij nog maar hoeft te doen is samen met mij een strategie kiezen dat bij jou past.


Het proces ziet er als volgt uit:


1. Eerst bepalen wij samen een strategie dat bij jouw webshop en je doelgroep past. Jij weet wie je doelgroep is en waarom ze jouw producten kopen, ik zet dat om in conversie verhogende advertentiecampagnes.


2. Vervolgens analyseer ik alle data van je advertenties die je tot nu toe hebt verzameld. Hierin achterhaal ik wat er goed en minder goed is gegaan en hebben we gelijk een idee welke richting we op moeten gaan.


3. De derde stap is het maken van A/B testen waarin we verschillende onderdelen gaan testen (zoals doelgroep, teksten en beeldmateriaal) zodat we snel kunnen achterhalen welke combinaties de beste rendementen voor jou opleveren.


4. Tenslotte optimaliseer ik je advertenties op basis van de A/B testen en begin ik met het opschalen voor maximaal resultaat.


Dit proces zorgt er al meer dan 10 jaar voor dat ik het rendement van alle advertenties kan vergoten. Net als bij de laatste 4 klanten die ik geholpen heb:

Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA

Deze resultaten kan jij morgen ook hebben

De enige investering die je nu hoeft te maken is een half uurtje van je tijd. In een korte kennismakingsgesprek geef jij aan wat je huidige resultaten zijn en waar je tegenaan loopt en ik geef je gelijk eerlijk en deskundig advies hoe jij de resultaten kan verbeteren.

Er is wel een kleine disclaimer:

Wanneer ik voor je aan de slag ga met je advertenties is het mijn doel om binnen 24 uur de resultaten van je advertenties te verbeteren. Ik zal er alles om doen om dat voor elkaar te krijgen. Daarom werk ik alleen met webshops samen die niet alleen willen, maar ook kunnen en durven te groeien. Daarmee verwacht ik dus dat jij op korte termijn gas kan én durft te geven.

Denk je dat je dat aankan? Dan vertel ik je graag hoe ik je kan helpen. Dit kan je van mij verwachten als ik voor je aan de slag ga:
Ik ben klaar om je webshop verder te laten groeien.

Jij ook?

Plan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in en ik vertel je hoe.
YourBuild - Game PC's
Vitaminstore - voedingssupplementen
Valk at Home
Peereboom logo
Untill - Horeca kassasystemen