Social media advertenties uitbesteden

Voor ondernemers die minimaal €10k omzet p/m draaien en hun omzet uit advertenties willen verdubbelen binnen 3 maanden.

Wil jij het meeste uit jouw advertenties op social media halen? Laat ze dan maken en optimaliseren door een ervaren specialist en groei elke maand consistent in omzet en klanten.

Social Media Advertentie Specialist voor webwinkels

Eerst een stukje over jou

Jij bent...

Jij bent een ambitieuze ondernemer met mooie webshop. Inmiddels weten jouw klanten jou al goed te vinden via Google maar je wilt meer. Meer websitebezoekers, meer bestellingen en meer omzet. Om jouw webshop verder succesvol door laten te groeien, zal jij dus proactief jouw doelgroep moeten gaan benaderen op de juiste manier.

Jij adverteert al op social media maar jij hebt het gevoel dat het beter kan. Maar als drukke ondernemer heb jij geen zin en tijd om alles tot in de puntjes uit te zoeken waarom jouw advertenties niet goed lopen. Jij wilt simpelweg niet elke dag bezig zijn met het verbeteren van jouw advertenties. Daar is jouw tijd te kostbaar voor.

Jij wilt gewoon de zekerheid hebben dat jouw advertenties consistent goed blijven presteren, zonder gedoe.

Snap ik. Ik ben er om jou verder te helpen groeien. Als het aan mij ligt, zorg ik al binnen 3 maanden voor een verdubbeling van jouw omzet via advertenties.

Maar uitbesteden kan een spannende stap zijn om te nemen. Ik weet het. Kies je voor een groot marketingbureau? Iemand die net begonnen is? Of een specialist zoals ik? Keuzes keuzes keuzes…

Het enige wat jij wilt is dat jij niet de verkeerde beslissing maakt waarbij het jou meer gaat kosten dan het oplevert. Om die reden zeg ik dan altijd: Kies voor maatwerk van een specialist.

Vrijwel elke ondernemer heeft namelijk wel eens een negatieve ervaring gehad met social media marketeers. Daarbij komt het altijd neer op dezelfde reden: Er worden gouden bergen beloofd en deze worden nooit waargemaakt.

Mijn advies: Trap daar niet in.

Zonde van jouw tijd, geld en moeite.

Als hardwerkende ondernemer ben jij niet op zoek naar marketingcowboys, die alleen maar uit zijn op zoveel mogelijk klanten en winst met zo min mogelijk inspanning. Die lokken je met mooie praatjes over  garanties en mooie resultaten. Maar als het puntje bij paaltje komt, dan valt het altijd vies tegen. En dan zit je vaak 6 tot 12 maanden aan ze vast ook. Oei.

Waar jij op zoek naar bent bent is een specialist die jouw bedrijf begrijpt en exact weet welke advertenties voor jou werken. Iemand die gespecialiseerd is in het verkopen van producten voor webshops en niks anders doet. 

Daarnaast wil jij gewoon de aandacht krijgen die jij nodig hebt. Dat iemand jou snel en persoonlijk kan helpen. Dat iemand betrokken is met jouw webshop weet hoe hij jou op de lange termijn écht verder kan helpen. Zonder dat jij veel risico loopt.

Als dit is wat je zoekt, dan heb je hem nu gevonden.

We kunnen even vrijblijvend kennismaken. De enige investering die jij hoeft te maken is 30 minuten van jouw tijd. Dan vertel ik jou hoe ik jou in 3 maanden consistent verder kan laten groeien in omzet en klanten terwijl jij meer tijd overhoudt voor het runnen van jouw webshop. 

Dat lijkt mij een mooie win-win.

Voor webshops die NU willen groeien

Jij bent een drukke ondernemer en jij wilt snel groeien. Snap ik. Daarom ben ik er voor ondernemers die ook gelijk willen starten. In het snelste geval kunnen wij gelijk na onze gesprek al van start gaan. Zo hoef jij niet onnodig lang te wachten.

Krijg de tijd en aandacht die jij nodig hebt

Groeien kost tijd en aandacht. Daarom krijg jij bij mij de aandacht die jij nodig hebt en heb jij snel en direct contact met mij, zonder tussenkomst van anderen. Op die manier kunnen wij sneller succesvolle advertenties draaien voor jouw webshop.

Verdubbel jouw omzet uit advertenties binnen 3 maanden

Jij hebt de zekerheid dat jouw advertenties beter zullen presteren. Gegarandeerd. Anders werk ik net zo lang door totdat het wel zo is. We zetten namelijk alleen bewezen strategieën in die consistent voor hoge rendementen (ROAS) zorgen.

"Martijn denkt mee, zoekt naar goede oplossingen en werkt efficiënt. Hij is creatief en heeft nieuwe ideeën wat voor online marketing van cruciaal belang is. Dank Martijn voor je inzet!"
Adverteren op social media uitbesteden
Shahab Ahmadipoor
Vitaminstore

In 6 stappen jouw omzet verdubbeld:

Behaalde resultaten:

Resultaten uitbesteden social media advertenties
Resultaten uitbesteden social media advertenties
Resultaten uitbesteden social media advertenties
SOMEMA - YourBuild

YourBuild

Game PC's

Duur: 12 maanden

Resultaten uit advertenties:
€719.000+ omzet
340+ bestellingen
€26,42 kosten per aankoop
78,9x ROI
SOMEMA - Vitaminstore

Vitaminstore

Vitamines & Supplementen

Duur: 3 maanden

Resultaten uit advertenties:
€105.000+ omzet
3.000+ bestellingen
€3,26 kosten per aankoop
10,9x ROI
SOMEMA - Niche4Health

Niche4Health

Collageen

Duur: 1 week

Resultaten uit advertenties:
€15.000+ omzet
400+ bestellingen
€4,11 kosten per aankoop
9,2x ROI

"Onze advertenties zijn naar een nieuw niveau gebracht"

"Zelf deden we al erg veel op het gebied van social media marketing maar we kregen het steeds drukker waardoor we minder tijd hiervoor over hielden. We waren daarom opzoek naar iemand die onze social media marketing kon overnemen, dit is Martijn geworden!

We kwamen er al snel achter dat Martijn hiervoor de juiste persoon is, Martijn weet namelijk ontzettend goed waar hij mee bezig is! (We dachten zelf al redelijk wat te weten over Facebook Business Manager maar dit was niks vergelijken met de kennis van Martijn.) Martijn heeft onze advertenties dan ook naar een nieuw niveau gebracht en wij hebben hierdoor al kunnen genieten van mooie resultaten!"
Coen Zuidgeest
Coen Zuidgeest
YourBuild

Ik beloof geen gouden bergen

Wanneer wij aan de slag gaan, ontvang jij 100% maatwerk. Dat betekent dat ik mijn diensten afstem op basis van jouw situatie. Jouw webshop is namelijk uniek, net als je doelgroep. Daarom heb je een strategie nodig dat bij JOU past en die voor JOU werkt.

De enige manier om succesvol te zijn met jouw advertenties, is dat jij de juiste producten, met de juiste boodschap aan de juiste doelgroep, op het juiste moment laat zien. Er is hier helaas geen ‘quick fix’ voor. Het kost veel tijd, geld en energie om dit zelf uit te vogelen maar jij kan jezelf dit besparen om het volledig aan mij uit te besteden.

Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in het helpen met webshops en heb ik via deze wijze duizenden winstgevende advertenties gemaakt. Hierdoor weet ik welke type advertenties het beste bij jouw webshop passen en help ik jou om binnen 3 maanden jouw omzet uit advertenties te verdubbelen. 

Ik ben er voor ondernemers die...

Willen, durven en kunnen groeien naar omzetten van €30k, €50k of 100k per maand.

Binnen 3 maanden hun omzet uit advertenties willen verdubbelen.

Alles volledig willen uitbesteden: Teksten, beeldmateriaal, beheer & optimalisatie.

Vooral op de lange termijn willen blijven groeien.

Op zoek zijn naar een ervaren specialist die betrokken is en de branche snapt.

Binnen één werkdag al de nieuwe advertenties online willen hebben staan.

Hi, ik ben Martijn Wildschut

Social Media Advertentiespecialist voor webshops

Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops

Vanaf 2013 help ik webshops met hun social media marketing en heb ik daar inmiddels mijn passie in gevonden. Dat verliep zo goed dat ik in 2018 heb besloten om eigen bedrijf te starten. 

Nu zo’n tien jaar verder heb ik al vele webshops mogen helpen, van groot tot klein. Elke dag houd ik mij bezig met het maken, beheren en optimaliseren van advertenties op social media voor webshops in Nederland. Ik doe eigenlijk niks anders.

Ik geloof in maatwerk. Want alleen op die manier kan jij de hulp krijgen die jij nodig hebt waardoor jij nog sneller kan groeien. Kwaliteit boven kwantiteit. Daarom werk ik maar met een beperkt aantal klanten samen. Iedereen heeft altijd direct contact met mij, zonder tussenkomst van anderen. Goede communicatie is de sleutel tot succes. Daarom ben ik altijd snel te bereiken en kunnen wij snel schakelen. 

Martijn Wildschut - Advertentiespecialist voor webshops
"Martijn maakt zijn belofte waar. Hij heeft zijn eigen persoonlijke manier van werken wat de communicatie erg fijn maakt, ik raad Martijn zeker aan!"
uitbesteden social media advertenties
Thomas Scherpenzeel
Managemen

Investering

Minimale contractduur: 3 maanden
1495 per maand
  • Al binnen 1 werkdag je nieuwe advertenties online
  • Tot wel 100% meer omzet binnen 3 maanden
  • Direct, snel en persoonlijk contact
  • Adverteer op META, TikTok en/of Pinterest

Twijfel jij of uitbesteden iets voor jou is?

Ik snap dat jij er gewoon zeker van wilt zijn dat jij de juiste beslissing maakt. Daarom wil ik jou hiermee helpen. De enige investering die jij nu hoeft te maken is een half uurtje van jouw tijd zodat ik op basis van jouw situatie een oplossing kan bieden waardoor jij verder kan groeien.

Ik begrijp erg goed dat investeren erg spannend kan zijn. Maar niet investeren in de groei van jouw bedrijf is erger. Daarom laat ik jou zien waar jouw kansen liggen zodat jij jouw omzet al binnen 3 maanden kan verdubbelen. “Nee heb je, ja kan je krijgen” zei mijn oma altijd.

Wanneer jij blijft wachten en twijfelen over je volgende groeistap, gaat de ander al met jouw klanten er vandoor. Een vrijblijvend strategiegesprek aanvragen kost je niks maar kan jou elke maand duizenden euro’s extra omzet opleveren.

Klaar om jouw omzet te verdubbelen?

Zo niet, dan kan jij nu nog terug.

Maar als jij al tot zover gekomen bent, durf ik te zeggen dat jij klaar bent voor de volgende stap. Dat jij klaar bent om door te pakken en dagelijks steeds meer bestellingen binnen wilt krijgen. Dat jij ongelimiteerd door wil blijven groeien. Daarom ben ik er voor ondernemers die nu willen groeien. Als het aan mij ligt, kunnen wij gelijk beginnen.

Veelgestelde vragen

Ik adviseer om minimaal €50 per dag in te zetten. Een lager bedrag is niet rendabel als jij jouw social media advertenties gaat uitbesteden. In het begin adviseer ik om het advertentiebudget niet al te hoog in te zetten zodat we eerst data kunnen verzamelen d.m.v. A/B testen. Zodra we weten wat je best presterende advertenties zijn, is het verstandig om dan het advertentiebudget te verhogen.

Binnen 24 uur dat je eerste advertentie online staat zie jij al een verbetering in je resultaat. Dat komt doordat we eerst analyseren wat je tot nu toe hebt gedaan en leren van je beschikbare data. Zo kan ik zien wat er goed ging en gaan we daarmee verder. Ik kan op voorhand nooit exact zeggen hoeveel extra verkopen je meteen gaat realiseren. Wat ik wel kan zeggen is dat je advertenties gelijk beter zullen presteren.

Investeren in jezelf is ook erg spannend. Helemaal wanneer je gaat uitbesteden waarbij iemand verantwoordelijk voor je stroom klanten en bestellingen zal zijn. Je wilt er gewoon zeker van zijn dat je investering je webwinkel laat groeien en niet dat je onderaan de streep geen verschil ziet.

Maar om te groeien zal je toch moeten investeren. Want als je doet wat je blijft doen zal je krijgen wat je kreeg. De vraag is daarom niet of je moet investeren, maar in wat en wanneer.

Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je eerlijk vertellen wat jouw mogelijkheden zijn om nu meer omzet en klanten uit je advertenties te halen. Het gaat er jou om dat jij investeert in een oplossing dat je daadwerkelijk verder gaat brengen. Daarom ben ik transparant in mijn werkwijze en eerlijk in mijn advies naar jou toe.

Tuurlijk zijn er partijen die het goedkoper kunnen en die vaak gouden bergen beloven. Maar ik geloof er in dat je moet investeren in kwaliteit en je niet moet laten leiden door de goedkoopste optie. De goedkoopste optie gaat jou 9 van de 10 keer niet verder brengen. In de 10 jaar dat ik dit werk doe weet ik dat maatwerk je vele malen verder gaat brengen dan een partij die de goedkoopste is en maar één en dezelfde trucje toepast voor iedereen.

Dat is ook de reden waarom ik exclusief met een beperkt aantal webwinkels samenwerk zodat iedereen de volledige aandacht krijgt die zij nodig hebben om elke maand door te blijven groeien.

Vaak kunnen we al binnen 1 werkdag starten. Want als het aan mij ligt: hoe sneller, hoe beter. We beginnen eerst met een sessie waarin we je resultaten zullen analyseren, je doelgroep in kaart zullen brengen en vervolgens met een strategie zullen komen dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Vervolgens maak ik gelijk je nieuwe advertenties zodat we snel resultaat voor je realiseren.

Ik werk alleen en exclusief met mijn klanten samen. Je hebt direct en persoonlijk contact met mij waardoor wij snel kunnen schakelen. Iedereen die hun social media advertenties uitbesteden, krijgen altijd alleen met mij te maken. Ik besteed niks uit en daarom heb ik maar ruimte voor een bepaald aantal klanten. Ik wil iedereen namelijk de aandacht en service kunnen bieden die iedereen nodig heeft.