Social media advertenties uitbesteden

Verdubbel je omzet uit advertenties binnen 3 maanden

Martijn Wildschut
Peereboom logo
YourBuild - Game PC's
Vitaminstore - voedingssupplementen
Valk at Home
Deepblue

Je webwinkel loopt al lekker en je hebt een maandelijkse omzet tussen de 10k en 50k bereikt. Maar je wilt meer. Veel meer. Alleen merk je dat het runnen van een bedrijf al zoveel tijd in beslag neemt dat jij minder tijd overhoudt voor het maken en optimaliseren van je advertenties.

Jij bent klaar voor de volgende stap: het uitbesteden van je advertenties op social media.

Er zijn talloze keuzes die je kan maken als jij je advertenties op social media wilt uitbesteden. Maar welke keuze is het beste voor jou? Je bent namelijk niet alleen op zoek naar een partij die het van je over kan nemen, maar jij wilt de zekerheid hebben dat je advertenties elke maand maximaal presteren zodat je daar geen zorgen meer over hebt.

Als advertentiespecialist voor webwinkels weet ik hoe ik jouw omzet binnen 3 maanden kan verdubbelen via advertenties op social media. Daarom ben ik er voor ondernemers die nu willen groeien. Niet volgend jaar, niet volgende maand, maar nu. Om die reden zorg ik ervoor dat je nieuwe advertenties al binnen 1 werkdag online komen te staan. Het blijven aanmodderen of wachten op betere tijden zal je namelijk niet helpen met het behalen van je dromen en doelen. Want hoe langer je wacht, hoe eerder iemand anders er met jouw klanten vandoor gaat.

Ik kan je daar nu mee helpen.

Ik neem de volledige advertentiecreatie, -beheer en optimalisatie van je over zodat jij je volledig kan focussen op je bedrijf.  

10 +
Jaar ervaring in het groeien van webwinkels
60 +
Webwinkels geholpen
10000000 +
Extra omzet gerealiseerd voor webwinkels

Binnen 1 werkdag je nieuwe advertenties online

We gaan gelijk aan de slag zodat je snel kan profiteren van betere resultaten.

Binnen 3 maanden verdubbeling van je omzet

We gebruiken bewezen strategieën die consistent voor hoge rendementen (ROAS) zorgen.

Persoonlijk & exclusief contact

Je hebt direct contact met mij via Whatsapp, mail en telefoon zodat we snel kunnen schakelen.

Nooit meer slechtlopende advertenties

Er bestaat geen één strategie dat voor iedereen werkt. Jouw webwinkel is namelijk uniek, net als je doelgroep. Daarom heb je een strategie nodig dat bij JOU past en die voor JOU werkt. Je hebt dus maatwerk nodig om succesvol te adverteren op social media.

Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in het helpen met webwinkels en heb ik elke denkbare strategie toegepast en geanalyseerd. Hierdoor weet ik welke strategie het beste bij jouw webwinkel past.

In het kort zorg ik ervoor dat je de juiste producten verkoopt aan de juiste doelgroepen met de juiste boodschap op het juiste moment. Ik noem dat ook wel de ‘gouden formule’. Wanneer we deze voor jou hebben gevonden, kunnen we zo doorgroeien naar de 20k, 50k of zelfs 100k extra omzet per maand. Volledig uit advertenties op social media.

Hoe we daar achterkomen? Door de juiste A/B testen uit te voeren, de data te analyseren en hierop je advertenties te optimaliseren. De ‘goude formule’ is namelijk voor iedereen anders. Zelfs voor je concurrent. Daarom kan alleen maatwerk ervoor zorgen dat je consistent door blijft groeien en dat je nooit meer slecht lopende advertenties hebt.

Social media advertenties uitbesteden

Behaalde resultaten

SOMEMA - Klantresultaten - Niche4Health

Niche4Health

Collageen

1 week:
€15.000+ omzet
400+ bestellingen
€4,11 kosten per aankoop
9,2x ROI
SOMEMA - Klantresultaten - Vitaminstore

Vitaminstore

Vitamines & Supplementen

3 maanden:
€105.000+ omzet
3.000+ bestellingen
€3,26 kosten per aankoop
10,9x ROI
SOMEMA - Klantresultaten - YourBuild

YourBuild

Game PC's

12 maanden:
€719.000+ omzet
340+ bestellingen
€26,42 kosten per aankoop
78,9x ROI
Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA
Resultaten SOMEMA
adverteren op social media uitbesteden

“Martijn heeft mij uitstekend geholpen met het opzetten van een marketing campagne via social media. Zijn persoonlijke aandacht, gerichte vragen en gedrevenheid om het maximale te bereiken hebben uiteindelijk geleid tot een succesvolle campagne en hoge inkomsten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!”

– Rezan Matyar

Besteed je advertenties volledig uit

Creatie

Jij levert aan wat je hebt en ik doe verder de rest: Campagnes opzetten, advertentieteksten schrijven en het beeldmateriaal bewerken.

Beheer

Dagelijks worden je advertenties gemonitord en worden deze bijgestuurd. Elke week ontvang je een rapportage van de resultaten.

Optimalisatie

Je advertenties worden constant geoptimaliseerd door middel van A/B testen zodat je profiteert van langdurige en consistente hoge ROAS.

Investering

Minimale contractduur: 3 maanden
1495 per maand
  • Binnen 1 werkdag je nieuwe advertenties online
  • Binnen 3 maanden verdubbeling van je omzet
  • Direct en persoonlijk contact
Coen Zuidgeest

"Onze advertenties zijn naar een nieuw niveau gebracht"

“Zelf deden we al erg veel op het gebied van Social Media Marketing maar we kregen het steeds drukker waardoor we minder tijd hiervoor over hielden.

We waren daarom opzoek naar iemand die onze Social Media Marketing kon overnemen, dit is Martijn geworden!

We kwamen er al snel achter dat Martijn hiervoor de juiste persoon is, Martijn weet namelijk ontzettend goed waar hij mee bezig is! (We dachten zelf al redelijk wat te weten over Facebook Business Manager maar dit was niks vergelijken met de kennis van Martijn.)

Martijn heeft onze advertenties dan ook naar een nieuw niveau gebracht en wij hebben hierdoor al kunnen genieten van mooie resultaten!

– Coen Zuidgeest

Ben je klaar om je omzet te verdubbelen?

Veelgestelde vragen

Ik adviseer om minimaal €50 per dag in te zetten. Een lager bedrag is niet rendabel. In het begin adviseer ik om het advertentiebudget niet al te hoog in te zetten zodat we eerst data kunnen verzamelen d.m.v. A/B testen. Zodra we weten wat je best presterende advertenties zijn, is het verstandig om dan het advertentiebudget te verhogen.

Binnen 24 uur dat je eerste advertentie online staat zie jij al een verbetering in je resultaat. Dat komt doordat we eerst analyseren wat je tot nu toe hebt gedaan en leren van je beschikbare data. Zo kan ik zien wat er goed ging en gaan we daarmee verder. Ik kan op voorhand nooit exact zeggen hoeveel extra verkopen je meteen gaat realiseren. Wat ik wel kan zeggen is dat je advertenties gelijk beter zullen presteren.

Investeren in jezelf is ook erg spannend. Helemaal wanneer je iemand inhuurt om je marketing voor je te doen. Je wilt er gewoon zeker van zijn dat je investering je webwinkel laat groeien en niet dat je onderaan de streep geen verschil ziet.

Maar om te groeien zal je toch moeten investeren. Want als je doet wat je blijft doen zal je krijgen wat je kreeg. De vraag is daarom niet of je moet investeren, maar in wat en wanneer.

Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je eerlijk vertellen wat jouw mogelijkheden zijn om nu meer omzet en klanten uit je advertenties te halen. Het gaat er jou om dat jij investeert in een oplossing dat je daadwerkelijk verder gaat brengen. Daarom ben ik transparant in mijn werkwijze en eerlijk in mijn advies naar jou toe.

Tuurlijk zijn er partijen die het goedkoper kunnen en die vaak gouden bergen beloven. Maar ik geloof er in dat je moet investeren in kwaliteit en je niet moet laten leiden door de goedkoopste optie. De goedkoopste optie gaat jou 9 van de 10 keer niet verder brengen. In de 10 jaar dat ik dit werk doe weet ik dat maatwerk je vele malen verder gaat brengen dan een partij die de goedkoopste is en maar één en dezelfde trucje toepast voor iedereen.

Dat is ook de reden waarom ik exclusief met een beperkt aantal webwinkels samenwerk zodat iedereen de volledige aandacht krijgt die zij nodig hebben om elke maand door te blijven groeien.

Vaak kunnen we al binnen 1 werkdag starten. Want als het aan mij ligt: hoe sneller, hoe beter. We beginnen eerst met een sessie waarin we je resultaten zullen analyseren, je doelgroep in kaart zullen brengen en vervolgens met een strategie zullen komen dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Vervolgens maak ik gelijk je nieuwe advertenties zodat we snel resultaat voor je realiseren.

Ik werk alleen en exclusief met mijn klanten samen. Je hebt direct en persoonlijk contact met mij waardoor wij snel kunnen schakelen. Daarom heb ik maar ruimte voor een bepaald aantal klanten en heb ik geen honderden klanten tegelijkertijd. Ik wil iedereen namelijk de aandacht en service kunnen bieden die iedereen nodig heeft.